Stukadoor

Aannemer stukadoor

Ben jij opzoek naar een aannemer voor een stukadoor project? Bij BNK Bouw helpen wij jou hier graag bij.

De belangrijkste taak van onze stukadoors is het leveren van een strak resultaat. Onze stukadoors gaan professioneel te werk en weten precies hoe uw muur of plafond gestuct moet worden en welke techniek het beste past bij uw situatie.

Op zoek naar een stukadoor?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier en wie weet gaan wij binnenkort voor voor jou aan de slag.

Wat doet een stukadoor?

Onze stukadoors werken muren en plafonds af met mortel. Wanneer een muur beschadigd is of goed moet worden afgewerkt schakel je een stukadoor in. Nadat een muur is afgewerkt kan deze worden behandeld met verf of behang.

De stukadoors brengen een laag aan van verfijnde kalk, cement of gips op muren en plafonds om deze glad te maken en af te werken. De stukadoor kan ook verschillende patronen en afwerkingen aanbrengen, zoals sierstucwerk of imitatie-marmer of -hout. Stukadoors werken vaak in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatie- of verbouw projecten.

Stukadoors van BNK Bouw

Wij zijn verantwoordelijk voor het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. Dit kan zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatie- of verbouw projecten zijn. Wij bereiden het oppervlak voor door het schuren en reinigen van de wanden en plafonds. Daarna brengen wij een laag stucmiddel aan en laat dit drogen.

Als het stucmiddel droog is, brengen wij nog een afwerklaag aan en werken het stucwerk glad af. Wij kunnen ook verschillende patronen en afwerkingen aanbrengen, zoals sierstucwerk of imitatie-marmer of -hout. Wij verlaten onze werkplek altijd schoon en opgeruimd.

Vragen of hulp nodig

Advies op maat

BNK Bouw helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wilt u zelfstandig een project starten, uw project uit handen geven of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! 

Contact opnemen Mail ons

Onze kernwaarden

Waarom kiezen voor BNK Bouw

  1. Professionaliteit: BNK Bouw heeft jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector en kan u professioneel advies geven over uw project.
  2. Tijd: BNK Bouw kan uw project efficiënt en op tijd afronden, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het coördineren van werkzaamheden.
  3. Kwaliteit: BNK Bouw gebruikt professionele tools en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is.
  4. Veiligheid: BNK Bouw houdt zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden tijdens het werk om ervoor te zorgen dat u, uw familie en uw medewerkers veilig zijn.
  5. Garantie: BNK Bouw biedt garanties op werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.
  6. Verzekering: BNK Bouw heeft een professionele aansprakelijkheidsverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongevallen tijdens het werk.
  7. Netwerk: BNK Bouw heeft vaak een netwerk van professionals, zoals architecten en ingenieurs, die kunnen worden ingeschakeld om te helpen bij het project.
  8. Kostenbesparing: Door BNK Bouw in te huren, kunt u vaak kosten besparen door efficiënter te werken en te profiteren van bulkkortingen op materialen.
  9. Gemoedsrust: Door BNK Bouw in te huren, kunt u zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van werkzaamheden.
  10. Garantie op afwerking: BNK Bouw zal ervoor zorgen dat uw project volgens plan en binnen budget wordt afgerond, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of vertragingen.