Nieuwbouw

Nieuwbouw ontwerp

Uw visie, waar alles begint.

Bij BNK Bouw begint het proces van nieuwbouw altijd met een ontwerp. Onze experts gaan samen met de klant aan de slag om een visie om te zetten in een concreet ontwerp dat aan alle wensen en eisen voldoet. Dankzij onze 3D-ontwerpsoftware kunnen klanten het ontwerp alvast visualiseren voordat de bouw begint.

BNK Bouw begeleid u van A tot Z.

Het ontwerpen van een nieuw gebouw is een complex proces waarbij veel aspecten komen kijken, zoals de grootte van het gebouw, de indeling, de lichtinval en de materialen. Bij BNK Bouw hebben we veel ervaring met het ontwerpen van allerlei soorten gebouwen, van moderne woningen tot utiliteitsgebouwen.

Uw droomhuis verdiend vakmanschap.

We vinden het bij BNK Bouw belangrijk om goed naar u te luisteren en hun wensen en ideeën serieus te nemen. Samen met onze expertise en ervaring komen we zo tot een ontwerp waar de klant zich volledig in kan vinden.

Aanbouw plaatsen in tuin

Aannemer nodig voor jouw nieuwbouw?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier en wie weet gaan wij binnenkort voor voor jou aan de slag.

Welke materialen zijn er nodig voor Nieuwbouw?

Denken aan de toekomst.

Bij BNK Bouw maken we bij nieuwbouw graag gebruik van duurzame, milieuvriendelijke materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar vaak ook voor de levensduur en de waarde van het gebouw. We werken bijvoorbeeld met hout, beton en staal, waarbij we altijd zoeken naar de beste balans tussen duurzaamheid en kwaliteit.

Voorbereid te werk gaan, dat voelt goed.

Het kiezen van de juiste materialen voor nieuwbouw is een belangrijke factor voor het eindresultaat. Bij BNK Bouw hebben we veel kennis en expertise in huis over de verschillende materialen die we gebruiken. Zo kunnen we klanten altijd goed adviseren over de keuze van materialen voor hun nieuwbouwproject.

Leefcomfort & duurzaamheid.

Het gebruik van duurzame materialen is niet alleen goed voor het milieu en de waarde van het gebouw, het kan ook bijdragen aan een betere gezondheid en levenskwaliteit. We kunnen bijvoorbeeld isolatiematerialen gebruiken die zorgen voor een betere luchtkwaliteit en minder geluidsoverlast.

Hoe BNK Bouw te werk gaat

BNK bouwt samen aan de toekomst.

Het bouwproces van een nieuw gebouw is vaak een complex proces dat veel planning en coördinatie vergt. Bij BNK Bouw zorgen we ervoor dat U altijd goed op de hoogte bent van de voortgang van het bouwproject en dat we samenwerken om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Transparant en betrouwbaar, dat is BNK Bouw.

We hechten bij BNK Bouw veel waarde aan een goede communicatie tussen ons en onze klanten. Dit betekent dat we regelmatig overleggen over de voortgang van het project en eventuele problemen of vragen bespreken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een goed team, is het halve werk.

Ons bouwproces is altijd gericht op kwaliteit en vakmanschap. We werken met een team van ervaren professionals die elk aspect van het bouwproces tot in de puntjes beheersen. Zo kunnen we garanderen dat het eindresultaat van het hoogste kwaliteit is en voldoet aan al uw eisen en wensen.

Vragen of hulp nodig

Advies op maat

BNK Bouw helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wilt u zelfstandig een project starten, uw project uit handen geven of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! 

Contact opnemen Mail ons

Wat kost nieuwbouw?

Wat voor kosten u kunt verwachten.

Bij nieuwbouw is het belangrijk u een duidelijk beeld heeft van de kosten die ermee gemoeid zijn. Bij BNK Bouw kunnen we onze klanten altijd een heldere en gedetailleerde offerte aanbieden waarin alle kostenposten worden opgesomd. Het is ook altijd aan te raden u goed te laten informeren hoeveel u kunt lenen voor nieuwbouw bij uw hypotheek adviseur.

BNK Bouw denkt mee in de kosten.

We begrijpen dat nieuwbouw vaak een flinke investering is en we willen onze klanten graag helpen om binnen hun budget te blijven. We kunnen bijvoorbeeld alternatieve materialen of bouwmethoden voorstellen om kosten te besparen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of functionaliteit van het gebouw.

Duidelijke communicatie.

Transparantie over de kosten is voor ons bij BNK Bouw een belangrijk uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent en dat er geen verrassingen achteraf zijn. Zo begint u met een gerust hart aan uw nieuwbouw project.

BNK Bouwt energie efficiënt.

Energie van deze tijd.

Energie-efficiëntie is een steeds belangrijker wordend aspect van nieuwbouw. Bij BNK Bouw zijn we ons hier goed van bewust en we zetten ons in om u te voorzien van gebouwen die aan de nieuwste energie-efficiëntie-eisen voldoen.

Vooruit denken in energieverbruik.

We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie of warmtepompen, en we zorgen voor een optimale isolatie van het gebouw. Dit draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar kan ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op de energierekening.

Vakkundig in energie-efficiëntie.

Bij BNK Bouw kunnen we u altijd goed adviseren over de mogelijkheden op het gebied van energie-efficiëntie en hoe u uw nieuwe gebouw zo duurzaam mogelijk kunt maken.

Onze kernwaarden

Waarom kiezen voor BNK Bouw

 1. Professionaliteit: BNK Bouw heeft jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector en kan u professioneel advies geven over uw project.
 2. Tijd: BNK Bouw kan uw project efficiënt en op tijd afronden, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het coördineren van werkzaamheden.
 3. Kwaliteit: BNK Bouw gebruikt professionele tools en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is.
 4. Veiligheid: BNK Bouw houdt zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden tijdens het werk om ervoor te zorgen dat u, uw familie en uw medewerkers veilig zijn.
 5. Garantie: BNK Bouw biedt garanties op werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.
 6. Verzekering: BNK Bouw heeft een professionele aansprakelijkheidsverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongevallen tijdens het werk.
 7. Netwerk: BNK Bouw heeft vaak een netwerk van professionals, zoals architecten en ingenieurs, die kunnen worden ingeschakeld om te helpen bij het project.
 8. Kostenbesparing: Door BNK Bouw in te huren, kunt u vaak kosten besparen door efficiënter te werken en te profiteren van bulkkortingen op materialen.
 9. Gemoedsrust: Door BNK Bouw in te huren, kunt u zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van werkzaamheden.
 10. Garantie op afwerking: BNK Bouw zal ervoor zorgen dat uw project volgens plan en binnen budget wordt afgerond, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of vertragingen.

Aanbouw, dan kiest u voor BNK Bouw!

Wij staan voor u klaar.

Na oplevering van een nieuw gebouw kunnen er nog wel eens problemen ontstaan. Bij BNK Bouw hebben we daarom diverse garanties en onderhoudsplannen om onze klanten gemoedsrust te geven en eventuele problemen snel op te lossen.

Garantie en onderhoud.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een garantie bieden op de constructie of op bepaalde materialen, of kunnen we regelmatig onderhoud plegen aan het gebouw om problemen te voorkomen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijke problemen.

Uw specialist in nieuwbouw.

Onze garanties en onderhoudsplannen zijn altijd op maat gemaakt voor het specifieke gebouw en de wensen van de klant. We kunnen bijvoorbeeld periodiek onderhoud inplannen of snel en adequaat reageren op eventuele problemen die zich voordoen. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op onze professionele ondersteuning. Een offerte bij BNK Bouw is altijd geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag om uw droomhuis te realiseren binnen uw budget

Wij staan voor u klaar.

Een professioneel aannemersbedrijf zoals BNK Bouw kan u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw nieuwbouwproject. Een offerte bij BNK Bouw is altijd geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag om uw nieuwbouw huis te realiseren binnen uw budget.

 • Wij denken altijd mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Complete ontzorging in het gehele proces.

Onze werkwijze is volledig transparant, hierdoor verzeker je jezelf tegen onverwachte kosten of verrassingen achter. Wij van BNK Bouw staan voor kwaliteit en transparantie.