Nieuwbouw

Aannemer nieuwbouw

Ben jij opzoek naar een aannemer voor een nieuwbouw project? Bij BNK Bouw helpen wij jou hier graag bij.

Bij nieuwbouw is het belangrijk om te beginnen met een sterk plan en een team van professionals om u te helpen bij het proces. Onze ervaren architecten kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw droomhuis of -bedrijfspand, terwijl onze aannemers ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Nieuwbouw project laten realiseren?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier en wie weet gaan wij binnenkort voor voor jou aan de slag.

Wat doet een aannemer bij nieuwbouw?

Wij zijn verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe gebouwen of het uitvoeren van verbouwingen aan bestaande gebouwen. Dit kunnen zowel zakelijke als particuliere gebouwen betreffen.

Wij begeleiden vanaf de eerste planning tot en met de oplevering van het gebouw of de woning. Dit omvat het uitwerken van ontwerpen en tekeningen, het aansturen van werknemers en onderaannemers, het regelen van vergunningen, het beheren van het budget en het bijhouden van de voortgang van het project.

Nieuwbouw door een aannemer

Het laten uitvoeren van een nieuwbouw project door een aannemer is een grote stap en het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat je de aannemer inschakelt.

Het is verstandig om een duidelijk beeld te hebben van wat je precies wilt laten bouwen. Hier kunnen wij jou natuurlijk ook bij ondersteunen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om hierom te vragen. Wij zijn hier om je te helpen.

Vragen of hulp nodig

Advies op maat

BNK Bouw helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wilt u zelfstandig een project starten, uw project uit handen geven of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! 

Contact opnemen Mail ons

Onze kernwaarden

Waarom kiezen voor BNK Bouw

  1. Professionaliteit: BNK Bouw heeft jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector en kan u professioneel advies geven over uw project.
  2. Tijd: BNK Bouw kan uw project efficiënt en op tijd afronden, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het coördineren van werkzaamheden.
  3. Kwaliteit: BNK Bouw gebruikt professionele tools en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is.
  4. Veiligheid: BNK Bouw houdt zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden tijdens het werk om ervoor te zorgen dat u, uw familie en uw medewerkers veilig zijn.
  5. Garantie: BNK Bouw biedt garanties op werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.
  6. Verzekering: BNK Bouw heeft een professionele aansprakelijkheidsverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongevallen tijdens het werk.
  7. Netwerk: BNK Bouw heeft vaak een netwerk van professionals, zoals architecten en ingenieurs, die kunnen worden ingeschakeld om te helpen bij het project.
  8. Kostenbesparing: Door BNK Bouw in te huren, kunt u vaak kosten besparen door efficiënter te werken en te profiteren van bulkkortingen op materialen.
  9. Gemoedsrust: Door BNK Bouw in te huren, kunt u zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van werkzaamheden.
  10. Garantie op afwerking: BNK Bouw zal ervoor zorgen dat uw project volgens plan en binnen budget wordt afgerond, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of vertragingen.