Aannemer

Aannemersbedrijf in hart en nieren

Ben je van je nieuwe huis te verbouwen of renoveren? Dan kan het erg nuttig zijn om een aannemer erbij te betrekken. BNK Bouw is een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring als aannemer. Hierdoor hebben wij ervaring in alle soorten werkzaamheden waarvoor je een aannemer kan inschakelen. De grote van het aannemersproject kan bij ons variëren van klein tot groot, wij zijn ervaren en deskundig voor alle soorten projecten. Daarnaast is een offerte aanvragen bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos.

Aannemer BNK Bouw

Aannemer nodig voor jou bouwproject?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier en wie weet gaan wij binnenkort voor voor jou aan de slag.

Wat doet een aannemer?

Als aannemer coördineren wij het gehele project van A tot Z en zorgen ervoor dat onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd. Wij nemen de leiding in jouw bouwporject en zijn verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van de bouwactiviteiten. Hierin werken wij direct samen met de onderaannemers, zoals bijvoorbeeld metselaars, dakdekkers en timmermannen. Dit zorgt voor gemak in het gehele proces waardoor je zelf deze bedrijven niet direct hoeft te benaderen. Op deze manier zijn wij het eerste aanspreekpunt voor alle partijen, inclusief de opdrachtgever zelf. Onze verantwoordelijkheden zijn:

 • Bespreken van ontwerp, bestek en tekeningen
 • Opzetten van een planning
 • Bouwvergunningen aanvragen
 • Inschakelen, plannen en aansturen vakmensen
 • Bouwmaterialen tijdig aanwezig
 • Inrichten van de werkplaats

Een betrouwbare aannemer, BNK Bouw

Doordat wij het enige aanspreekpunt die alles regelt, wordt alles uit handen genomen. Wanneer het complete bouwproject is afgerond en jij tevreden bent het resultaat, wordt alles overgedragen en zit het werk erop. Wanneer je ervoor kiest om met BNK Bouw samen te werken ben je verzekerd van kwaliteit en volledige service. Wij staan gedurende de verbouwing of renovatie ten allen tijden klaar om jou vragen te beantwoorden en advies te geven waar nodig.

Vragen of hulp nodig

Advies op maat

BNK Bouw helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wilt u zelfstandig een project starten, uw project uit handen geven of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! 

Contact opnemen Mail ons

Waarom een aannemer nodig?

Hoe groter de verbouwing of project, des te groter de kans dat je een aannemer goed kunt gebruiken. Gedurende het proces van een verbouwing is het belangrijk dat je op goed advies kunt rekenen, zowel voor als tijdens de verbouwing. Daarnaast heb je als voordeel dat een aannemer vaak het inkopen van het materiaal kan overnemen, door de korte lijnen met leveranciers ben je hierdoor vaak goedkoper uit en is het materiaal altijd optijd aanwezig zodat je geen vertraging oploopt in het proces. Hierdoor wordt de planning van het bouwproject nauwlettend in de gaten gehouden en wordt er bijgestuurd waar nodig.

Wanneer heb je een aannemer nodig?

Wanneer je van plan bent een middel of grote verbouwing te doen waarbij meerdere vakmensen nodig zijn en streef je een strakke planning na zonder complicaties, dan is het verstandig om een aannemer in te contacteren. Als aannemer helpen wij gedurende het gehele proces van bouwplannen maken tot de uitvoering.

Onze kernwaarden

Waarom kiezen voor BNK Bouw

 1. Professionaliteit: BNK Bouw heeft jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector en kan u professioneel advies geven over uw project.
 2. Tijd: BNK Bouw kan uw project efficiënt en op tijd afronden, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het coördineren van werkzaamheden.
 3. Kwaliteit: BNK Bouw gebruikt professionele tools en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is.
 4. Veiligheid: BNK Bouw houdt zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden tijdens het werk om ervoor te zorgen dat u, uw familie en uw medewerkers veilig zijn.
 5. Garantie: BNK Bouw biedt garanties op werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.
 6. Verzekering: BNK Bouw heeft een professionele aansprakelijkheidsverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongevallen tijdens het werk.
 7. Netwerk: BNK Bouw heeft vaak een netwerk van professionals, zoals architecten en ingenieurs, die kunnen worden ingeschakeld om te helpen bij het project.
 8. Kostenbesparing: Door BNK Bouw in te huren, kunt u vaak kosten besparen door efficiënter te werken en te profiteren van bulkkortingen op materialen.
 9. Gemoedsrust: Door BNK Bouw in te huren, kunt u zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van werkzaamheden.
 10. Garantie op afwerking: BNK Bouw zal ervoor zorgen dat uw project volgens plan en binnen budget wordt afgerond, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of vertragingen.

Daarom kies je voor BNK Bouw!

In het algemeen is het inschakelen van een aannemer prijzig. Echter zijn de kosten bij BNK Bouw lager dan je verwacht. Hier is het gezegde goedkoop is duurkoop niet van toepassing, want wij houden bewust de kosten laag doordat wij nauwe afspraken hebben met onze onderaannemers en materiaal leveranciers. Daarnaast communiceren wij altijd en goed met onze opdrachtgever. Wij betrekken je in de renovatie van jou woning of pand en houden je constant op de hoogte van voortgang. Aan de hand van goede begeleiding en een fijne samenwerking verzorgen wij een naar wens eindresultaat met gehele tevredenheid.

 • Wij denken altijd mee
 • Ten alle tijden eerlijk advies van onze experts
 • Complete ontzorging in het gehele proces.

Onze werkwijze is volledig transparant, hierdoor verzeker je jezelf tegen onverwachte kosten of verassingen achter. Wij van BNK Bouw staan voor kwaliteit en transparantie.