Aanbouw

Wat kost een aanbouw?

Duidelijk de kosten berekenen voor jouw aanbouw.

Wij bouwen een aanbouw naar uw specifieke wensen, zo biedt een aanbouw van BNK Bouw:

 • Meer leef- werkruimte
 • Betere lichtinval
 • Offerte op maat zonder verrassingen
 • Zelf uniek design ontwerpen in onze designtool
 • Kosten berekenen voor uw materialen tijdens design

BNK Bouw maakt een aanbouw realiseren toegankelijk. Zo kunt u tijdens het ontwerpen materiaal keuzes overwegen. En direct de kosten berekenen. Heeft u vragen? Wij zullen na uw offerteaanvraag altijd eerst vrijblijvend met u de woning komen bekijken.

aanbouw

Aanbouw ontwerpen

Ontwerp uw eigen aanbouw

Ontwerp op maat krijgt een nieuwe betekenis met onze aanbouwconfigurator bij BNK Aanbouw. Met onze gebruiksvriendelijke tool kunt u uw eigen aanbouw samenstellen en direct de prijs berekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gebruik van onze handige configurator voor een aanbouw die perfect aansluit bij uw wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan via onze configurator.

Aanbouw ontwerpen Aanbouw berekenen

Wij maken uw aanbouw op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier en wie weet gaan wij binnenkort voor u aan de slag.

Onze kernwaarden

Waarom kiezen voor BNK Bouw

 1. Professionaliteit: BNK Bouw heeft jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector en kan u professioneel advies geven over uw project.
 2. Tijd: BNK Bouw kan uw project efficiënt en op tijd afronden, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het coördineren van werkzaamheden.
 3. Kwaliteit: BNK Bouw gebruikt professionele tools en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is.
 4. Veiligheid: BNK Bouw houdt zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden tijdens het werk om ervoor te zorgen dat u, uw familie en uw medewerkers veilig zijn.
 5. Garantie: BNK Bouw biedt garanties op werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.
 6. Verzekering: BNK Bouw heeft een professionele aansprakelijkheidsverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongevallen tijdens het werk.
 7. Netwerk: BNK Bouw heeft vaak een netwerk van professionals, zoals architecten en ingenieurs, die kunnen worden ingeschakeld om te helpen bij het project.
 8. Kostenbesparing: Door BNK Bouw in te huren, kunt u vaak kosten besparen door efficiënter te werken en te profiteren van bulkkortingen op materialen.
 9. Gemoedsrust: Door BNK Bouw in te huren, kunt u zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van werkzaamheden.
 10. Garantie op afwerking: BNK Bouw zal ervoor zorgen dat uw project volgens plan en binnen budget wordt afgerond, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of vertragingen.

Aanbouw of Uitbouw

Alle belangrijke verschillen op een rijtje.

Het belangrijkste verschil tussen een aanbouw en een uitbouw is dus dat een aanbouw als een aparte ruimte wordt gebouwd, terwijl een uitbouw een verlengstuk is van een bestaande ruimte. Bij een aanbouw wordt een aparte ruimte toegevoegd aan de zij- of achterkant van de woning.

Verschillen in de kosten.

Het wordt meestal gebouwd als een afzonderlijke structuur en heeft een aparte fundering van het bestaande huis. Een uitbouw daarentegen is een uitbreiding van een bestaande kamer of leefruimte. Het maakt gebruik van de bestaande fundering en structuur van het huis en wordt gebouwd als een verlengstuk van de bestaande ruimte. Dit betekent dat een aanbouw vaak meer werk en geld kost, omdat er een aparte fundering moet worden gelegd en de constructie volledig nieuw moet worden gebouwd. Een uitbouw is vaak sneller en goedkoper te realiseren, omdat het gebruik maakt van de bestaande structuur van het huis.

Voordelen aannemer aanbouw

Zonder verrassingen, wij denken met u mee.

Kiezen voor een aannemer bij uw aanbouwproject kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste kunnen aannemers helpen bij het plannen en ontwerpen van uw aanbouw en zorgen ze ervoor dat alle benodigde vergunningen en bouwvoorschriften worden nageleefd.

Ten tweede kunnen ze u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en leveranciers, en ervoor zorgen dat de bouwkosten binnen uw budget blijven. Ook hebben ze ervaring met betrekking tot wat voor soort vergunning uw aanbouw nodig heeft. Tot slot hebben ze de kennis, ervaring en expertise om de bouw veilig en efficiënt uit te voeren en ervoor te zorgen dat de aanbouw aan uw wensen voldoet.

Wij begeleiden u van A tot Z.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren aannemer voor uw aanbouwproject, dan is BNK Bouw de juiste partij voor u. Met jaren ervaring in de bouwsector hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Onze vakmensen hebben de nodige kennis en expertise om uw aanbouwproject van begin tot eind te begeleiden en ervoor te zorgen dat het aan uw wensen voldoet. Bovendien werken we altijd binnen uw budget en tijdschema en zorgen we voor een duidelijke communicatie gedurende het hele project. Kies BNK Bouw voor een betrouwbare, professionele en hoogwaardige aanbouwoplossing.

Vragen of hulp nodig

Advies op maat

BNK Bouw helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wilt u zelfstandig een project starten, uw project uit handen geven of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! 

Contact opnemen Mail ons

Wat kost een aanbouw?

Transparant en betrouwbaar, dat is BNK Bouw.

De kosten van een aanbouw kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal, de afwerking en de complexiteit van het ontwerp. Gemiddeld kost een aanbouw tussen de 20.000 en 50.000 euro, maar dit kan hoger zijn als er bijvoorbeeld extra voorzieningen zoals elektriciteit of sanitair worden toegevoegd.

Als u kiest voor een professionele aannemer zoals BNK Bouw, kunnen zij u helpen bij het plannen en beheren van uw budget, zodat u weet wat u kunt verwachten. Wij kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste materialen en leveranciers om ervoor te zorgen dat de kosten binnen uw budget blijven.

Voordelen van een aanbouw.

Een belangrijk aspect om te overwegen bij de kosten van een aanbouw is ook de meerwaarde die het kan bieden voor uw huis. Een goed geplande en uitgevoerde aanbouw kan de waarde van uw huis verhogen en op lange termijn een goede investering zijn.

Het is daarom belangrijk om de kosten te zien als een investering in uw huis en in uw levensstijl. Overweegt u een aanbouw te laten bouwen? Neem contact op met BNK Bouw voor professioneel advies en een offerte op maat.

Vergunning aanbouw

Eisen voor vergunningen van een uitbouw.

Voor het bouwen van een aanbouw zijn in veel gevallen bouwvergunningen en/of omgevingsvergunningen nodig. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de aanbouw, de locatie van het pand en de lokale bouwvoorschriften. Het is belangrijk om te weten dat elke gemeente verschillende regels heeft voor het bouwen van een aanbouw.Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met uw lokale gemeente of een professionele aannemer zoals BNK Bouw voor advies over de vergunningen die u nodig heeft.

Wanneer is er geen vergunning nodig?

Een vergunningsvrije aanbouw mag nooit boven 30cm boven de hoogte van de eerste bouwlaag komen, hoger zijn dan 5 meter of dieper zijn dan 4 meter. Als professionele aannemer hebben wij bij BNK Bouw uitgebreide kennis van de lokale bouwvoorschriften en vergunningsvereisten. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van de juiste vergunningen en ervoor zorgen dat uw aanbouwproject voldoet aan de lokale regelgeving.

Besparen op uw aanbouw.

Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van de juiste vergunningen en ervoor zorgen dat uw aanbouwproject voldoet aan de lokale regelgeving. Dit kan u helpen tijd en geld te besparen en ervoor zorgen dat uw project soepel verloopt. Bij BNK Bouw streven we er altijd naar om onze klanten volledig te ontzorgen en een naadloze aanbouwervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies over vergunningen en meer.

Aanbouw? Dan kiest u voor BNK Bouw!

Wij staan voor u klaar.

Kortom een aanbouw is een belangrijke investering voor uw woning. Een professioneel aannemersbedrijf zoals BNK Bouw kan u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw aanbouwproject. Een offerte bij BNK Bouw is altijd geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag om uw droomaanbouw te realiseren binnen uw budget.

 • Wij denken altijd mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Complete ontzorging in het gehele proces.

Onze werkwijze is volledig transparant, hierdoor verzeker je jezelf tegen onverwachte kosten of verrassingen achter. Wij van BNK Bouw staan voor kwaliteit en transparantie.